2017.12.04JulemøteJubileum

Søstrene Ragnhild Lunde Komperød (t.v.) og Synnøve Lunde Karlsen er trofaste på møtene. Nestoren Isak Lunde (t.v.) sammen med Kjell Lunde. F.v.: Ingrid Kullerud, Asmund Brenne og Grethe Sterkerud. Bak: Odd Johansen, Øistein Bøe, Gunnar Kultorp, Isak Lunde og Kjell Lunde.
Kjell Arne Sterkerud laget både julestemning og revystemning på adventsmøtet i historielaget. (Alle fotos: Oddveig Nilsen.)

Mandag 4. desember 2017: Førjul og jubileumsmarkering:

Adventsmøte og 35-års feiring

Mandag kveld 4.desember, hadde ca. 35 medlemmer og venner av Varteig Historielag samlet seg i Bygdehallens peisestue, for å markere 35-års jubileumet til historielaget. Varteig Historielag ble stiftet 8.02.1982.

Blide medlemmer av kjøkkenkomiteen, Sølvi Jelsness t.v. og Anita Feilberg-Jacobsen.

Kjell Arne Sterkerud hadde med seg trekkspillet sitt og underholdt de frammøtte. Først med litt bakgrunnsmusikk og senere på kvelden sang og spilte han gamle revy-viser. Flere av visene kunne publikum synge med på refrenget også!

Bildekavalkade
Solveig Rød, som for øvrig var sammen med Kjell Lunde og Ole K. Brenne i historielagets første styre, hadde satt sammen bilder fra de første 20 årene og viste og fortalte om disse. Solveig hadde også lagd i stand en musikalsk gjettelek sammen med Kjell Sterkerud, der poenget var å komme fram til et kjent sted i Varteig.
Mat ble det også servert, deilige snitter, marsipankake, krumkaker, brus og kaffe. Praten gikk høylytt og etter loddsalg og trekning hadde en svært trivelig kveld gått, og vi kunne ønske hverandre vel hjem og en riktig GOD JUL til alle!

Varteig Historielags jubileumsberetning for fem år siden kan du lese ved å trykke her.

Arne Hansen og Marit Aasgaard. Ragnar Berby, Synnøve Gundersen og Inger Skogen. Gledelig mye folk på Varteig Historielags adventsmøte, som også var markering av lagets 35 år.