Hovedsiden

Om oss

Arrangement

Gamle filmer på DVD

Kalenderen

Ingaheftet

Bygdedagen

Meieriet

Varteig Bygdemuseum

Inga fra Varteig

Kulturminneregistrering

Artikler

Postkasse

Lenker

Indeks-overskrift

2018.09.28Konsert

Varteig Historielag
Stiftet 8.2.1982


Du er besøkende nr:
Monica Heer Mariussen (t.h.) sto alene som arrangør av sangkvelden. Her sammen med Bjørnar Spydevold og Kari Stokke. Ingasalen var tilnærmet fullsatt da det ble arrangert musikalsk underholdningskveld. Monica Heer Mariussen og Rannveig Huseby med gitaristene Finn Rønn, Trond Øverdahl og Ingar Huseby under sangkvelden. (Foto for konserten: Torild Smaaberg Lunde, Solveig Rød og Einar Sandvik.)
Bjørnar Spydevold som Hvaler-fiskeren Lorang.

Fredag 28. september 2018: Musikalsk underholdningskveld:

Vellykket sangkveld i Ingasalen

Ingasalen var nærmest fullsatt da Monica Heer Mariussen ønsket velkommen til konsert denne fredags kvelden. En rask håndsopprekning viste at foruten vartinger var det tilhørere både fra Halden, Fredrikstad og Rakkestad. Ja, sågar fra Kongsvinger var det en tilhører.

Først ute var Visegruppa Lars med base i Indre Østfold. Så underholdt Bjørnar Spydevold og Kari Stokke med flere kjente melodier. Spydevold moret også de frammøtte med en monolog om Hvalerfiskeren Lorangs tanker om sommergjestene.
Nummeret der han først lot som om han fikk en mobilsamtale før han sang en hyllest til mobilen på tonene fra Verdis ”La donna e mobile”, fikk mange til å humre godt.

Allsang og trampeklapp
Både Visegruppa Lars og Spydevold/Stokke fikk tilhørerne med på flere allsanger. Fem fra visegruppa der Monica Mariussen og Randi Huseby var solister, hadde en egen avdeling.
Både klapping, smil og takttramping viste at de frammøtte var fornøyd med kvelden.

Tredje gang
Dette er tredje gang Monica Heer Mariussen er konsert-arrangør i Varteig, og i likhet med i 2012 og 2013 går også overskuddet fra denne kvelden til Varteig Historielag.

Les referatene fra de to tidligere konsertene her:
Konserten i 2012: Trykk her.
Konserten i 2013: Trykk her.

Solveig Rød