Ingaheftet - Har du bidrag?

Kjøp av "Inga" Tidligere utgaver Om Ingaheftet

Har du bidrag?

En egen publikasjonskomité under Varteig Historielag har ansvaret for utgivelsen av årstidsskriftet ”Inga”. Komiteen består av Solveig Rød, Hans Erik Pedersen, Øistein Bøe og Synnøve Lunde Karlsen. Sistnevnte har et særskiltansvar for Varteig-kalenderen.

Det er imidlertid henimot en umulighet for en komité på fire å lage et fyldestgjørende årsskrift. Derfor er historielaget svært takknemlig for alle bidrag utenfra. Vær oppmerksom på at dersom du sitter med stoff til artikler som kan være aktuelle for ”Inga”, men føler du selv ikke har tid eller forutsetning for å føre artikkelen i penn, så vil du få bistand fra de faste medlemmene i redaksjonskomiteen til utformingen.

Derfor er oppfordringen: Kontakt redaksjonskomiteen, ved leder Solveig Rød – tlf. 69 13 14 90 – 411 07 727!